Sportcarp boilies Pepper Squid

Kód: 90227
Značka: Sportcarp
od 119 Kč / ks

Zvolte variantu

Stará škola je to čím by se dala definovat kombinace, kterou jsme u tohoto boiliesu použili.

Detailní informace

Varianta: 20 mm 1 kg
Skladem u dodavatele | 90229
379 Kč / ks
Varianta: 18 mm 1 kg
Momentálně nedostupné | 90228
379 Kč / ks
Varianta: 18 mm 250 g
Skladem (1 ks) | 90227
119 Kč / ks
Varianta: 18 mm 5 kg
Momentálně nedostupné | 90231
1 699 Kč / ks
Varianta: 20 mm 5 kg
Momentálně nedostupné | 90232
1 699 Kč / ks
Varianta: 24 mm 1 kg
Skladem u dodavatele | 90230
379 Kč / ks
Varianta: 24 mm 5 kg
Skladem u dodavatele | 90233
1 699 Kč / ks

Detailní popis produktu

U většiny dnešních návnad najdete snahy o vymyšlení něčeho nového, přelomového… A není to asi úplně špatná cesta, ale podle nás je škoda, že se zapomíná na to, co fungovalo hned od začátku a lidi na to zapoměli. A přesně to je kombinace kvalitních olihňových doplňků a síly a účinnosti černého pepře!
I sám náš náčelník se svou partou kamarádů tuto kombinaci úspěšně využíval při svých pionýrských, průzkumních výpravách pod pálavské kopce již začátkem devadesátých let. I již tehdy to fungovalo na výbornou a to nejen na Pálavě!
Časem ale přišly jiné příchutě a suroviny, které se staly populárnější a tak se na toto efektivní kombo zapomělo a my jsme se rozhodli mu vdechnout nový život a s ním i napsat nové příběhy u vody s velkými kapry. Asi největším bojovníkem za návrat této kombinace byl náš konzultant Jarda Dvořák, který neustále a pořád dokola dobízel, až nás přemluvil a připravili jsme mu testovací dávku, se kterou jezdil všude možně. A dopadlo to tak, že na jedné vodě pochytal téměř všechny velké ryby z obsádky s třešničkou na dortu v podobě 27,8 kg lysce!
Tam už jsme nemohli mít námitky a už vůbec ne pochybnosti o tom, že tento boilies asi fungovat bude :)
Základem je samozřejmě olihňová moučka a s ní stejný extrakt a jako jako hlavní atraktor jsme použili Pepper Concentrate. Testy s klasickým mletým pepřem nedopadly zrovna nejlépe a od této, i když na první pohled logické, varianty jsme odstoupili. Museli jsme tedy najít způsob, jak kvalitu atraktivity černého pepře udržet v boiliesu i po vaření a to dlouhodobě, i když budete mít pytlík dva roky doma v garáži. A to se nám přesně podařilo díky zapomenuté surovině, která dobývala Pálavu už v devadesátkách…
Navíc jedna tajná surovina, kterou si necháme pro sebe a když k tomu připočteme dnešní moderní procesy výroby, vznikne skvělá nástraha, která bude dobývat i dnešní Pálavu a jsme pevně přesvědčeni o tom, že nejen tu!

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: